SUPERMARIOPIZZA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 267 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SuperMarioPizza. Meer weten? Ontdek meer

6 apr 2024 om 11:18 Matig, zachte patat in de kapsalon, niet heel goed gevuld en niet echt sla ofzo gevonden. en duurde een uur
28 mrt 2024 om 15:06 Prima pizza. Extra toppings ook erop gedaan. Super!
28 mrt 2024 om 10:43 Prima
25 mrt 2024 om 19:17 Bestel hier wel vaker normaal altijd wel goed. Maar vandaag de knoflooksaus had een hele rare smaak me zoon aan het kotsen en wij buikpijn en misselijk. Werd niet opgenomen na 10x bellen pas maar zonder oplossing en werd gewoon in mijn oor opgehangen
23 mrt 2024 om 9:50 Een lekkere pizza. Lekker warm,niets te klagen.
17 mrt 2024 om 1:27 Had heerlijke pide met sucuk besteld, kwam alleen met hete pepers onder de kaas dus kon hem jammer genoeg weg gooien…
15 mrt 2024 om 22:36 Veel te laat bezorgd en wat erop een pizza moet zitten was ver te zoeken
6 mrt 2024 om 9:11 Het is maar net de vraag hoe de pizza wordt bezorgd. Vandaag een bezorger op de fiets, dus een koude pizza :(
5 mrt 2024 om 2:03 Ze waren het gehakt vergeten op de pizza was daarnaast ook echt totaal niet te eten en hebben ze opgebeld en zeiden dat ze er niks aan gingen veranderen of oplossen dus geld weggooit absoluut GEEN aanrader!!!!
25 feb 2024 om 22:13 Hebben heel labg gewachten op het eten en werd vanuit het bedrijf ook niet gebeld dat het later werd met bezorgen
23 feb 2024 om 20:44 The worste kapsalon in my life. I waited over 90 minutes for my order. The delivery guy was rude. The order was not complete, they forgot about softdrink.
23 feb 2024 om 20:01 Niet mijn favoriete pizza, iets te vet. maar de bezorger was echt een aardige man. Die verontschuldigde zich omdat ze later kwamen dan aangegeven. Maar dat overkomt alle pizzeria's wel. De bezorg meneer krijgt hier alle lof.